کابینت رنگ پلی اورتان

کابینت پلی اورتان

در حقیقت محصولی به نام کابینت پلی اورتان وجود خارجی نداشته و بسیاری افراد به دلیل کمبود اطلاعات از این عنوان استفاده می کنند. در حقیقت پلی اورتان نوع رنگی است که در سبک نئو کلاسیک و کابینت های انزو به کار می رود و نام کابینت نیست. رنگ پلی اورتان این اجازه را به مصرف کننده می دهد تا از میان سمپل رنگ بسیار متنوع رنگ مورد نظر خود را انتخاب کند. علاوه بر این توانایی پیاده سازی رنگ کابینت ها به صورت مات یا براق نیز از سایر دلایل اصلی محبوبیت پلی اورتان هاست. از جمله مزایای کابینت پلی اورتان می توان به توانایی ضد آب بودن، مقاومت زیاد، خشک شدن سریع، ظاهر زیبا، کیفیت و دوام، ضربه پذیری و مقاومت در مقابل ساییده شدن اشاره کرد. رنگ پلی اورتان قادر است منطبق بر سفارش مشتری شرایط و هزینه های متفاوتی را ایجاد کند.

کابینت پلی اورتان یکی از جدیدترین مدل های کابینت اشپزخانه به سبک نئو کلاسیک محسوب می شود و به علت خصوصیت های ویژه و بی نظیر اعم از ظاهر زیبا، کیفیت و دوام، قابلیت ضد آب بودن و … طرفداران بسیاری به دست آورده است. لازم به ذکر است که با نظر به متریال مصرف شده جهت طراحی کابینت یعنی ام دی اف یا چوب می توان اجرای رنگ پلی اورتان را به صورت متفاوتی در نظر گرفت. اجرای رنگ پلی اورتان شش مرحله دارد که شامل سمباده، بتونه، سمباده، رنگ آستر، پرایمر، سمباده و در وهله آخر رنگ مورد نظر روی درب ها زده می شود.

مزایای کابینت پلی اورتان

مزایای کابینت پلی اورتان که آن‌ را از سایر کابینت‌های موجود در بازار متمایز می‌ کند، موارد زیر را شامل می شود:

  • کابینت پلی اورتان دارای طیفی از رنگ‌های گوناگون بوده که موجب افزایش قدرت انتخاب مشتری در انتخاب رنگ کابینت می ‌شود.
  • کیفیت و پایداری رنگ پلی یورتان در مقابل اختلاف دما و علاوه بر این اشعه ماوراء بنفش
  • کابینت پلی اورتان به ویژه نوع براق آن به سهولت تمیز می ‌شود و نگهداری از آن ها آسان است.
  • اختلاف قیمت کابینت رنگ پلی یورتان در مقایسه با کابینت های گلاس زیاد نیست. اما با به کارگیری پوشش رنگ و MDF خام می ‌توان کابینت های نظیر کابینت نئوکلاسیک تولید کرد که زیباتر از کابینت های معمولی هستند.
  • پس از مرحله اجرای رنگ پلی اورتان به منظور پوشش نهایی از یک لایه ماده نانو با خاصیت ضد آب قوی بهره می برند. این لایه نانو افزون بر خاصیت ضد آب، مقاومت و کیفیت کابینت را نیز افزایش می دهد.
  • کابینت پلی اورتان دارای سطوح جذابی از رنگ ها ، الگوها و بافت های گوناگون است. سایه های صاف، روشن یا ظریف ، طرح ها و سطح متنوعی از بافت این نوع کابینت می تواند جذابیت کلی طراحی داخلی آشپزخانه را تکمیل نماید.
  • رنگ پلی اورتان یک روکش سخت و بسیار مقاوم بوده که در پوشش صنعتی و معماری در کارهای فلزی، بتونی، چوب و سایر بسترها به کار می رود.

معایب کابینت پلی اورتان

کابینت پلی اورتان ، یک نوع کابینت آشپزخانه با پوششی از رنگ پلی یورتان با ‌کیفیت است که اخیراً بسیار مورد توجه قرار گرفته است و نسبت به رنگ‌های دیگر، از لحاظ کیفیت و پایداری در سطح بالاتری قرار دارد. از جمله معایب کابینت پلی اورتان که می توان نام برد، موارد زیر می باشد:

  • پلی اورتان در زمان خشک شدن، گرد و غبار، پرز و ذرات ریز را سریعا به خود جذب می‌ کند. هرچند که این موضوع در میان رنگ‌ های گوناگون مصرفی به‌ عنوان ویژگی مشترک شناخته شود، اما به طور کلی یکی از معایب پلی اورتان به شمار می رود.
  • قیمت بالای پلی اورتان خارجی و مرغوب را می ‌توان یکی از معایب کابینت پلی اورتان در نظر گرفت. لازم به ذکر است که این روزها کارخانه ‌هایی در ایران به تولید پلی اورتان ‌هایی مشغول شده ‌اند که از لحاظ کیفیتی با نوع خارجی در حال رقابت است.

نگهداری و تمیز کردن کابینت پلی اورتان شاید به سهولت انجام شود ، اما بایستی یک سری نکات را در آن رعایت کرد. رعایت نکردن این موارد در نگهداری کابینت ‌های پلی اورتان و به کارگیری از آن ‌ها در شرایط محیطی که مطلوب نیست، موجب کدر شدن رنگ کابینت و تغییر رنگ جزئی آن خواهد شد. بنابراین این موضوع را نیز می ‌توان بخشی از معایب استفاده از پلی اورتان در تولید کابینت دانست.