کابینت نئوکلاسیک

به کابینت هایی که از طرح های ساده تری به نسبت کابینت های کلاسیک برخوردارند و ویژگی و مشخصه کابینت های مدرن را دارند کابینت نئوکلاسیک گفته می شود اما ویژگی های اصلی این نوع کابینت ها به سبک کلاسیک است. به عبارت ساده تر می توان گفت تلفیقی از سبک کابینت های مدرن و کلاسیک می باشند. این کابینت ها می توانند که آشپزخانه ای ساده اما در عین حال سنتی و کاربردی را برای شما به ارمغان بیاورند. این کابینت ها بسیار شیک می باشند که از المان های تزئنی ساده ای هم بهره می برند. این سبک کابینت ها در مشتریان و مردم از محبوبیت ویژه ای برخودار است و بسیار زیاد مورد استقبال همگان قرار گرفته است. می توانیم بگوییم که یکی از پر فروش ترین سبک کابینت ها در صنعت ساختمان و طراحی دکوراسیون هستند. در این سبک تلاش طراحان ترکیب کردن سادگی و ظرافت بر محیط می باشد و از تزئینات بی مورد تا حدودی فاصله گرفته اند. در طراحی کابینت های نئو کلاسیک تاکید بر سادگی و ظرافت و لوکس بودن است که در عین حال با سبک کلاسیک همراه باشد. در طراحی این کابینت ها در بخش مرکزی درب ها را با دستگاه های CNC تراش می دهند. توسط دستگاه های CNC ورق هایی از MDF یا چوب تراش می دهند و پس از آن با استفاده از روکش های PVC و یا رنگ، سطح ورق های حکاکی شده را پوشش می دهند. در این کابینت ها دایره ها و خطوط منحنی به وفور دیده می شود. معمولا کابینت نئوکلاسیک را در طرح های متفاوت و رنگ های متنوع تولید می کنند اما پر کاربرد ترین رنگی که مورد استفاده قرار می گیرد رنگ طوسی است.  متریال رایجی که برای کابینت های نئوکلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد چوب است و ناگفته نماند که در این سبک از چند ردیف کابینت درب شیشه ای به کار برده می شود.      

راهنمای خرید کابینت نئوکلاسیک

کابینت های سبک کلاسیک از ریزه کاری های زیادی بهره می برد و بسیار فاخر و اشرافی هستند در این بین افرادی وجود دارند که می خواهند که از سبک کلاسیک استفاده کنند اما ریزه کاری ها و طرح ها در آن کمتر باشد و معمولا کابینت های سبک کلاسیک برای آشپزخانه هایی با متراژ بالا مناسب می باشند که برخی این فضا را در اختیار ندارند به همین دلیل ترجیح می دهند که کابینت هایی با سبک کلاسیک اما ساده تر را انتخاب کنند که به این کابینت ها، کابینت نئوکلاسیک گفته می شود. این کابینت ها تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک می باشند که در قرن 18 و 19 در اروپا بسیار مورد استقبال قرار گرفتند و پر طرفدار شدند. از گذشته تا به حال این سبک کابینت توانسته که جزء سبک های بسیار زیبا و میانه در دکوراسیون داخلی منزل قرار بگیرد. معمولا در ساخت این کابینت ها از متریال چوب و ممبران استفاده می نمایند. رنگ این کابینت ها به طور طبیعی گرایش به رنگ های خنثی و ساده و روشن دارد. استفاده از این سبک کابینت می تواند که زیبایی منحصر به فردی را در آشپزخانه شما به وجود بیاورد لذا موجب انتقال حس صمیمیت به مخاطب می شود مخصوصا زمانی که از رنگ های خنثی و گرم همچون بژ و رنگ چوب و قهوه ای … برای طراحی این کابینت ها استفاده شده باشد. طراحی و ساخت این کابینت ها به صورتی است که در برابر حرارت و رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارند و نسبت به  سبک کلاسیک قیمت متعادل تری دارند. درب کابینت نئوکلاسیک معمولا از MDF و یا فریم چوب طبیعی، ورق های MDF و روکش چوبی ساخته می شوند. برای انتخاب دستگیره می توان هم از دستگیره های مخصوص سبک کلاسیک استفاده کرد و هم دستگیره کابینت های مدرن، البته بر اساس تجربه و سلیقه  مشتریان استفاده از دستگیره های مدرن بیشتر توصیه می شود.

طراحی کابینت نئوکلاسیک

برای ایده پردازی برای یک محیط اولین گام طراحی سه بعدی آن می باشد ویژگی خوبی که کابینت نئوکلاسیک دارد این است که قبل از سفارش محصول می توانید که شکل طراحی شده سه بعدی آن را مشاهده کنید. و این امر مهم موجب می شود که انتخاب بهتری در سبک و رنگ  و … کابینت های آشپزخانه داشته باشید. به اصطلاح قبل از خرید ویژگی ها و مشخصه ها را مورد بررسی خود قرار می دهید و می دانید که چه چیزی را دارید خریداری می نمایید. در طراحی کابینت نئوکلاسیک توجه کردن به تاج و زیر چراغ ها و محل قرار گیری کابینت ها، نحوه قرار دادن سرستون ها و ستون ها، جزیره آشپزخانه و … مسئله ای بسیار مهم می باشد که نباید آن ها را نادیده بگیرید. در طراحی کابینت های آشپزخانه باید استاندارد های موجود در طراحی دکور داخلی آشپزخانه را در نظر گرفت. طراحی آشپزخانه با وجود کابینت های نئوکلاسیک  از قوانین و اصول بهره می برد که اگر به درستی آن ها را اجرا کنند مسلما برای شما یک آشپزخانه بسیار فوق العاده و زیبا برای شما طراحی خواهد شد این قوانین بسیار ساده می باشند و نیازی نیست که برای فهمیدن آن ها چیزی را یاد بگیرید. قبل از انتخاب طرح و مدل کابینت حتما به نکات زیر دقت نمایید.

» طول و عرض و ارتفاع و عمق کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک را ارزیابی کنید.

» طرح و رنگ را با توجه به سلیقه خود انتخاب نمایید.

» متریال استفاده شده در این کابینت ها اهمیت دارد.     

اهمیت کابینت های نئوکلاسیک نه تنها در پوشش دهی فضای کاربردی محیط است بلکه نقش ویژه ای در نمای خانه دارد. پس سعی کنید طرحی را انتخاب کنید که علاوه بر زیبایی با سایر المان های دکوراسیون کل خانه هماهنگی داشته باشد. 

ساخت کابینت نئوکلاسیک

این نوع کابینت ها معمولا از چوب طبیعی ساخته می شوند لذا این نوع چوب ها به راحتی طراحی می شوند. علاوه بر چوب طبیعی ممبران یکی دیگر از متریال های پرکاربرد برای تولید و ساخت کابینت های نئوکلاسیک می باشد. لازم است بدانید که کابینت های ممبران قیمت بسیار مناسب تری به نسبت چوب طبیعی دارند لذا متشکل شده از MDF خام می باشند. زمانی که می خواهند بر روی MDF خام طرح های نئو کلاسیک را ایجاد کنند آن ها را درون دستگاه های سی ان سی (CNC) قرار می دهند و دستگاه های سی ان سی طرح خواسته شده را روی چوب پیاده سازی می کند و در نهایت توسط لایه های PVC آن ها را روکش می نمایند. این نوع کابینت ها نسبتا ساده هستند و در ساخت آن ها برای جذاب تر شدن نما از تزئینات مختلف استفاده می کنند. در ساخت این کابینت ها دستگیره هایی را مورد استفاده قرار می دهند که با طراحی ساده و منحنی می باشند یا آویزان بهترین گزینه برای کابینت های سبک کلاسیک می باشد. به هیچ عنوان در ساخت کابینت های نئوکلاسیک از دستگیره های مدرن و بلند که مخصوص کابینت های مدرن هستند استفاده نمی شود. لازم است بدانید که در ساخت کابینت های سبک نئوکلاسیک چند کابینت با درب شیشه ای تولید می شود که اغلب ظروف تزئینی و دکوری را درون آن ها قرار می دهند. در نهایت باید گفت که از چوب هایی مانند چوب بلوط خوب و خیزران، نارنگی برای ساخت نئوکلاسیک استفاده می شود. شما می توانید با توجه به سلیقه شخصی خود و دکوراسیون کلی خانه متریال و رنگ و طرح کابینت را انتخاب کرده و برای خانه خود مورد استفاده قرار دهید.

انواع کابینت نئوکلاسیک

باید بگوییم که طراحی و ساختن کابینت ها به سبک نئوکلاسیک را می توان که به چند روش اجرا نمود که با توجه به نوع متریال به کار رفته در آن ها  هزینه، با هم متفاوت می باشد. کابینت ها به سبک نئوکلاسیک در سه دسته کلی تقسیم بندی می شوند:

  • کابینت نئوکلاسیک چوبی
  • کابینت نئوکلاسیک MDF با روکش چوب
  • کابینت نئوکلاسیک تمام MDF

برای ساختن کابینت های مدل اول یعنی کابینت های نئوکلاسیک چوب، از چوب طبیعی استفاده می شود لذا این چوب طبیعی باعث می شود که طول عمر و استحکام آن ها افزایش یابد. به این علت است که ساخت این کابینت های چوبی طرفداران بیشتری دارد و از نظر زیبایی و دوام هم بسیار گزینه مناسبی می باشند. اگر اولویت شما کیفیت و زیبایی کابینت باشد و قیمت آن ها برای شما مهم نباشد کابینت های تمام چوب می توانند که گزینه مناسبی باشند. اما به دلیل قیمت بالایی که دارند برخی به سمت کابینت های روکش چوبی می روند. گفتنی است که قیمت بالای کابینت های تمام چوب باعث شده تا تاثیر زیادی در انتخاب این نوع سبک از کابینت را به چشم نظاره کنیم. زمانی که شما به این سبک کابینت علاقه دارید  می توانید از کابینت های  نئوکلاسیک MDF با روکش چوب استفاده کنید این کابینت ها از نظر قیمت به نسبت کابینت های تمام چوب به صرفه تر می باشند. یک یک روش دیگری که کاملا با این دو روش متفاوت است کابینت های تمام MDF نئوکلاسیک می باشد. این نوع کابینت ها تماما از MDF می باشند درب ها و بدنه این کابینت ها از ام دی اف می باشد که اغلب بر روی کابینت ها به وسیله دستگاه های سی ان سی آن ها را شکل دهی و فرم دهی می کنند و در نهایت با استفاده از رنگ های پوششی درب کابینت ها را کاملا رنگ می زنند. در رابطه با قیمت کابینت های تمام ام دی اف نئوکلاسیک باید بگوییم که قیمت مناسب تری به نسبت درب چوبی با روکش طبیعی دارند.

رنگ بندی کابینت نئوکلاسیک

همان گونه که قبل تر اشاره کردیم برای کابینت نئوکلاسیک از رنگ های مات که به آشپزخانه ها جلوه ویژه ای می دهند، استفاده می کنند. در کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک رنگ هایی که استفاده می شود به طور طبیعی معتدل انتخاب می شوند. رنگ های متداول معمولا سرد و ملایم می باشند برای مثال رنگ هایی همچون رنگ طوسی رنگ سفید رنگ قهوه ای، رنگ کرم و براق مورد استفاده قرار می گیرند. پر کاربرد ترین رنگی که در کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک استفاده می شود رنگ طوسی و خاکستری می باشد. اما باید بدانید که رنگ های دیگری همچون مشکی، سبز، آبی، زرد و حتی قرمز  هم در این سبک کابینت دیده می شود البته ناگفته نمایند که رنگ ها با توناژ بسیار روشن به کار برده می شوند. برای کابینت های نئوکلاسیک از رنگ هایی  تیره هم استفاده می شود ولی مصرف و کاربرد آن ها بسیار کم می باشد. در سال 2021 به این علت که رنگ آبی نفتی رنگ سال بود، این رنگ در در ساخت کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک هم بسیار مورد توجه قرار گرفت. به شما توصیه می کنیم که اگر آشپزخانه شما نورگیری مناسبی ندارد و یا بسیار کوچک است از رنگ ها روشن استفاده کنید. برای مثال رنگ هایی مانند طوسی روشن، سبز پسته ‌ای روشن، سفید، شیری و رنگ ‌هایی مانند این ها استفاده نمایید لذا با استفاده از این رنگ ها آشپزخانه شما دلباز تر و بزرگ تر به چشم می آید. گفتنی است که انتخاب نوع رنگ مصرفی هم در قیمت و هم در کیفیت کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک بدون تاثیر نیست. اگر طرفدار چوب های طبیعی هستید از رنگ های قهوه ای مانند  فندقی و گردویی که در دسته ی رنگ های خودرنگ و شفاف طبقه بندی می شوند استفاده نمایید. اگر طرفدار رنگ های پوششی هستید از رنگ های طوسی و … استفاده نمایید. لازم است بدانید اگر از رنگ های پوششی استفاده می کنید کیفیت چوب و روکش زیر کار خیلی اهمیت ندارد و تنها می توان که از MDF خام رنگ شده برای ساخت کابینت با رنگ پوششی استفاده نمود. در نهایت باید بگوییم که اگر به رنگ های طبیعی چوبی علاقه دارید از MDF روکش شده با رنگ های شفاف استفاده نمایید.

کابینت نئوکلاسیک طوسی

در طراحی داخلی دکوراسیون های آشپزخانه رنگ بندی و ترکیب رنگ مسئله بسیار مهمی می باشد که نمی توان آن را نادیده گرفت. اما اگر که شما عزیزان کابینتی را انتخاب می کنید که از رنگ و طرح و مدل مناسبی برخوردار نباشد کابینت های شما هر چند که زیبا و شیک باشد بد فرم و بد قواره به نظر می رسد. پس از رنگ سفید بهترین رنگ و پر کاربرد ترین رنگ برای کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک رنگ طوسی می باشد. رنگ طوسی بسیار کاربر پسند می باشد. حقیقتا رنگ طوسی و خاکستری بشترین کاربرد را در کابینت های نئوکلاسیک دارند. کبینت های طوسی نئوکلاسیک یک کابینت به سبک تلفیقی می باشد که علاوه بر وقار کابینت کلاسیک،  از رنگ طوسی که از ویژگی های کابینت های مدرن است برخوردار می باشد. کابینت های طوسی بسیار شیک و در عین حال بسیار ساده می باشند. رنگ طوسی را زمانی که رنگ دیوار های آشپزخانه سفید است می توانید که انتخاب نمایید لذا ترکیب رنگی بسیار جذاب و زیبایی می باشد و معمولا زیبا پسندان آن ها را انتخاب می کنند. در حالت کلی رنگ طوسی کابینت آشپزخانه شما را شیک تر نشان می دهد. و فراموش نکنید که انتخاب این کابینت ها به رنگ طوسی موجب می شود که آشپزخانه شما رسمی تر به نظر برسد.      

کابینت نئوکلاسیک سفید

اگر که آشپزخانه شما متراژ کمی دارد می توانید کابینت نئوکلاسیک سفید را انتخاب نمایید. رنگ سفید رنگی ایده آل برای تمام افراد می باشد و دارای هزار حسن و ویژگی خوب می باشد. رنگ سفید برای کابینت نئوکلاسیک گزینه ای بسیار مناسب می باشد لذا این رنگ پر طرفدار ترین رنگ در کابینت نئوکلاسیک می باشد. کابینت نئوکلاسیک سفید گران قیمت تر می باشد و از استحکام و دوام بیشتری هم برخوردار می باشد. رنگ سفید هیچ گاه از مد نمی افتد و با بیشتر رنگ ها سازگاری دارد. در مقابل تمام ویژگی های خوبی که رنگ سفید دارد یک عیب ایراد دارد. این ایراد سریع کثیف شدن می باشد و تمیز کردن ان بسیار دشوار می باشد. لازم است بدانید انتخاب رنگ کابینت بستگی زیادی به سایر اجزای محیط دارد اما امروزه استفاده از رنگ روشن در طراحی آشپزخانه امری بسیار رایج است که با سلیقه بیشتر افراد هم خوانی دارد و رنگ سفید توانسته است که در مدت کوتاهی طرفداران زیادی داشته باشد. این رنگ برای کابینت نئوکلاسیک در عین سادگی بسیار چشم نواز و زیبا می باشد و همه افراد با هر سلیقه ای را می تواند که به سمت خود جذب نماید. کابینت نئوکلاسیک سفید به راحتی می تواند با صفحه کابینت های سنگی تیره تضاد ایجاد کند و زیبایی و جذابیت آشپزخانه شما را دو چندان کند.

کابینت نئوکلاسیک قهوه ای

اگر می خواهید که دکور آشپزخانه خود را عوض کنید یا آشپزخانه جدیدی را نوسازی کنید برای انتخاب کابینتی زیبا که خصوصیات و ویژگی‌های قابل توجهی داشته باشد و شما را به سرعت دچار دلزدگی نکند و زود از دیدن آن ها خسته نشونید بهترین انتخاب برای شما کابینت نئوکلاسیک قهوه ای می باشد. رنگ چوب قهوه ای می باشد و از زمان های قدیم تا به امروز با سلیقه و روحیه همه افراد سازگار می باشد. رنگ قهوه ای رنگی بسیار گرم می باشد و بسیار زیبا است که با دیوار های سفید و کفپوش های روشن می تواند همخوانی داشته باشد.  رنگ قهوه ای می تواند که با بیشتر رنگ ها سازگاری داشته باشد و این مسئله موجب می شود که کار شما برای انتخاب لوازم و تجهیزات خانه تان راحت تر شود. برای کابینت ها فرقی نمی کند که از چه توناژ قهوه ای استفاده می کنید. حتی مادامی که از قهوه ای روشن استفاده می نمایید کابینت نئوکلاسیک شما بسیار صمیمی و دلنشین می شود که به خانه شما گرمای خاصی را می بخشد. این نوع کابینت ها با رنگ قهوه ‌ای ظاهری بسیار دنج و مطابق با مد روز دارند و ظاهری بسیار جذاب و پرطراوت به فضای آشپزخانه ی شما خواهند داد. در یک کلام  کابینت هایی می باشند که هیچ گاه از سفارش دادن آن ها پشیمان نمی شوید.

کابینت نئوکلاسیک کرم

خیلی از افراد رنگ کرم را برای آشپزخانه انتخاب می نمایند. رنگ کرم جزئی از رنگ های خنثی می باشد که برای کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک بسیار مناسب می باشد. به عبارتی می توانیم بگوییم که نسخه پیشرفته رنگ سفید می باشد که به آن کمی رنگ زرد را اضافه کرده اند. ناگفته نماند که درصد بسیار کمی از رنگ زرد را با رنگ سفید ترکیب می کنند. لازم است بدانید که استفاده صرف از رنگ کرم برای کابینت های آشپزخانه شاید چندان جالب نباشد چون اصولا این رنگ فضا را خسته کننده و یکنواخت می کند. بنابراین اگر می خواهید که رنگ کرم را برای کابینت های خود انتخاب کنید لازم است که در سایر بخش های آشپزخانه تنوع رنگی ایجاد کنید که از رنگ کرم استفاده شده در آشپزخانه کاسته شود. برای مثال کاشی های رنگی یا دیوار های رنگی در پشت کابینت می توانند تاثیر زیادی در زیبایی کابینت ها و کم شدن رنگ کرم بگذارند.

کابینت نئوکلاسیک براق

کابینت های هایگلاس در سبک نئوکلاسیک می باشند که باید گفت این نوع کابینت ها بسیار درخشنده و براق می باشند. و بیشتر مشتریان مجذوب درخشندگی و براقی آن می باشند. این نوع کابینتهای آشپزخانه نئوکلاسیک ظاهری شیشه ای مانند دارند که همچون یک صفحه ‌ی نورانی در آشپزخانه می‌درخشد و از بازتابش فوق‌ العاده‌ ای نسبت به سایر انواع کابینت‌ها برخوردار می باشد. این نوع کابینت ها از MDF خام تشکیل می شوند و توسط یک پوشش بسیار برق به نام پلکسی گلس پوشانیده می شوند.  پلکسی گلاس، اگر چه از جنس پلاستیک است، اما همانند شیشه، شفاف و درخشنده است و قادر است نور را به محیط انعکاس دهد؛ خصوصا آن‌ که در رنگ‌های روشن باشد. باید گفت که کابینت های هایگلاس با توجه به متریال براقی که دارند و درخشندگی زیاد آن ها جزئی از سبک نئوکلاسیک محسوب می شوند و شبیه به سبک مدرن هم می باشند. اگر می خواهید که آشپزخانه مدرنی داشته باشید و گرایش کمی هم سبک کلاسیک داشته باشد به شما پیشنهاد می کنیم که از کابینت های آشپزخانه نئوکلاسیک براق استفاده کنید. این کابینت ها از قیمت مناسبی برخوردار می باشند و برای آشپزخانه های کوچک گزینه مناسبی به شمار می آیند بذا با درخشندگی که دارند آشپزخانه را دلبازتر نشان میدهند. البته ناگفته نماند که برای منازلی که پذیرایی و آشپزخانه یکسانی دارند مناسب می باشند.