کابینت ملامینه

کابینت مدرن

کابینت ها یکی از مدرن ترین المان های هر آشپزخانه محسوب می شوند و هیچکدام از سایر المان ها نمی توانند که به اندازه کابینت ها در زیبایی آشپزخانه شما تاثیر داشته باشند. معمولا کابینت هایی که برای آشپز خانه ها طراحی می شوند در دو سبک کلاسیک و مدرن طراحی می شوند. سبک کلاسیک فضای بیشتری اشغال می کنند و سیقلی نمی باشند.

اما کابینت های مدرن یک سبک خاص در دکوراسیون آشپزخانه ها به شمار می آید به عبارتی از یک الگوی متقارن و منظم بهره می برند. با توجه پیشرفت صنعت طراحی، سبک مدرن از طرفداران بیشتری برخودار می باشد در حال حاضر خانه های بیشتری که تازه در حال ساخت می باشند از طراحی داخلی مدرنی برخوردار می باشند حتی بسیاری از صاحب خانه های کلاسیک می خواهند که در خانه های خودشان تغییراتی ایجاد کنند خانه های خود را با سبک مدرن طراحی می نماید. اما در رابطه با کابینت های مدرن باید بگوییم که سادگی در این کابینت ها حرف اول را می زند .

به عبارتی این کابینت ها از هر رنگ و یا جنسی که باشند ویژگی و مشخصه اصلی آن ها سادگی است در این نوع کابینت ها خبری از مدل های سلطنتی و اشرافی وجود ندارد یعنی سبک مدرن تماما نقطه مقابل سبک کلاسیک می باشد.

گفتنی است که کابینت های مدرن در متریال های مختلفی تولید می شوند می توان گفت که استفاده کردن از شیشه در کابینت های مدرن یکی از پر طرفدار ترین متریال هایی است که به کار برده می شود مثلا به جای استفاده از درب های قدیمی از درب های ششیشه ای استفاده می شود هم آشپزخانه را بروز تر نشان می دهد هم شما هزینه کمتری را متحمل می شوید. معمولا روکش این نوع کابینت ها از ورقه های پلاستیکی و یا چوب می باشد بعصی افراد هم ترکیبی از شیشه و آهن و چوب و ورقه های پلاستیکی را به کار می برند.        

طراحی کابینت مدرن

یکی دیگر از طراحی‌های دکوراسیون داخلی به طراحی کابینت‌های مدرن برمی‌گردد. برای طراحی کابینت‌های مدرن سبک‌های مختلفی وجود دارد. برای مثال کابینت‌هایی با طرح چوب، کابینت‌هایی ام دی اف که در جنس‌ها و رنگ و طرح‌های مختلف طراحی و تولید می‌شوند. امروزه تنوع در سبک این نوع کابینت‌ها و رنگ آمیزی آن‌ها به قدری زیاد و گسترده می‌باشد که هر شخصی می‌تواند با هر سلیقه‌ای به راحتی سبک و رنگ مد نظر خودش را با کمک متخصصین فعال در این زمینه طراحی و پیاده سازی کند. باید به شما بگوییم اگر می‌خواهید دکوراسیون آشپزخانه خودتان را بازسازی کنید در طراحی کابینت‌های مدرن تمام قسمت‌ها همچون طراحی سقف، سبک نورپردازی، انتخاب رنگ خاص برای کابینت‌ها دستخوش تغییر خواهد شد.

 به عبارت ساده‌تر می‌گوییم که همه چیز شکل جدیدی به خود می‌گیرد و هیچ کدام از قسمت‌ها قابل قیاس با وضعیت قبلی آشپزخانه نمی‌باشد. معمولا کابینت‌های مدرن را در رنگ‌های سفید و طوسی، سیاه مات که بسیار پرطرفدارند طراحی می‌کنند اما شما عزیزان می‌توانید که با هر سلیقه و هر رنگی که علاقه دارید را به شکل براق یا مات انتخاب نمایید و طراحی کابینت‌های مدرن را انجام دهید.

از پرطرفدارترین تغییرات در دکوراسیوت مدن امکان طراحی کابینت‌ها با رنگ پلی اورتان می‌باشد که با تکنولوژی رنگ پلی اورتان می‌توانید که هر رنگی را که دوست دارید با همان کیفیت در نتیجه کار مشاهده نمایید ناگفته نماند که طراحی کابینت‌های براق و پولیشی جزء مواردی هستند که که می‌توانید با استفاده از رنگ پلی اورتان در دکوراسیون آشپزخانه‌ها پیاده سازی نمایید.   

ویژگی های کابینت مدرن آشپزخانه

کابینت‌های مدرن از ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود بهره می‌برند که در ادامه آن‌ها را بیشتر مورد بررسی قرار خواهیم داد:

سادگی کابینت مدرن

اصلی‌ترین مشخصه کابینت‌های مدرن سادگی می‌باشد. به عبارتی این کابینت‌ها در نهایت سادگی طراحی و تولید می‌شوند. در این سبک هیچگونه طرح سخت و پیچیده‌ای وجود ندارد. همین سادگی موجب می‌شود که آشپزخانه شما بسیار زیبا و دلبازتر به نظر برسد.

کابینت‌هایی منطبق با مد روز

اگر چه کابینت‌های کلاسیک هم جدید و منطبق با مد روز می‌باشند اما سبک مدرن همان گونه که از نامش پیداست محیط خانه شما را بسیار مدرن و لوکس نشان می‌دهد. این سبک جدیدی از در طراحی دکوراسیون آشپزخانه به شمار می‌آید در واقع نقطه مقابل سبک کلاسیک پرکار گذشته می‌باشد.

امتداد کابینت مدرن تا سقف

این نوع کابینت‌ها بلندتر از کابینت‌های کلاسیک طراحی می‌شوند. معمولا تا نزدیکی سقف ارتفاع دارند. در نگاه اول این کابینت‌ها همچون دیوار آشپزخانه به نظر می‌رسند. مخصوصا آن دسته از کابینت‌ها که بسیار ساده و بدون دستگیره طراحی و ساخته می‌شوند.

دستگیره‌های ساده و یا بدون دستگیره

در این سبک کابینت‌ها یا از دستگیره‌های بسیار ساده برخوردارند یا اصلا دستگیره ندارند. در این سبک از دستگیره‌های ساده و کشیده که آن چنان جلب توجه نمی‌کنند استفاده می‌شود. افرادی که اهمیت بیشتری به سادگی می‌دهند از دستگیره استفاده نمی‌کنند و به جای آن از مگنت‌های قوی استفاده می‌شود که معمولا با یک فشار ساده بسته یا باز می‌شوند یا در این سبک از دستگیره‌های مخفی استفاده می‌نمایند.

یکپارچه بودن کابینت مدرن

این نوع کابینت‌ها یکسره می‌باشند. یعنی از زمین تا سقف ادامه دارند و هیچگونه فاصله‌ای بین آن‌ها وجود ندارد. در سبک کابینت مدرن از این نوع کابینت‌ها بسیار زیاد استفاده می‌شود. به عبارتی این نوع کابینت‌ها به صورت کامل دیوار آشپزخانه را می‌پوشانند و چیزی به جز شکاف حد فاصل آن‌ها قابل مشاهده نمی‌باشد.

بسیار کاربردی و جادار

در بیشتر مدل‌ها کابینت‌ها از زمین تا سقف کشیده شده‌اند و طبقات زیادی را در خود دارد. این ویژگی در فضاهای کوچک به دلیل کمبود متراژ که نشیمن و آشپزخانه یکی است بسیار کاربردی و پرفایده می‌باشد. 

قیمت بسیار مناسب

باید بدانید که قیمت کابینت‌ها تابع جنس آن‌ها می‌باشد اما از آن جایی که این کابینت‌ها بسیار ساده و بی آلایش هستند قیمت تمام شده آن‌ها به نسبت کابینت‌های کلاسیک پر نقش و نگار و اشرافی مناسب تر می‌باشد. اما فراموش نکنید که کابینت‌های مدرن بسیار گران قیمت هم وجود دارد.

ایجاد نظم بیشتر در آشپزخانه

این کابینت‌ها بسیار ساده طراحی می‌شوند و جزئیات و شلوغی در آن‌ها دیده نمی‌شود و همین امر موجب می‌شود که آشپزخانه بسیار ساده و منظم به نظر برسد. اگر شما فضای کمی را به عنوان آشپزخانه دارید می‌توانید از این کابینت‌ها استفاده نمایید لذا نظم بیشتری را در آشپزخانه به وجود می‌آورند.

انواع کابینت مدرن

کابینت‌های مدرن در انواع مختلفی دیده می‌شوند که برای مثال کابینت‌های هایگلاس، کابینت‌های پلی گلاس، کابینت‌های ملامینه می‌باشند که هر کدام از آن‌ها مشخصات و خصوصیات خاص خود را دارند. شما با توجه به سلیقه شخصی خود می‌توانید از آن‌ها در آشپزخانه خود استفاده نمایید. برای آشنایی بیشتر با آین نوع کابینت‌های مدرن ما را تا پایان همراهی نمایید.

کابینت های گلاس

این نوع کابینت‌ها به خاطر سطح براقی که دارند معروف و شناخته شده می‌باشند. کابینت مدرن های گلاس از مغزی ام دی اف و ورق های گلاس تشکیل شده است. بانوان خوش سلیقه بیشتر طرفدار ظاهر براق و شیشه ای و شفاف این نوع ورق می‌باشند. همین ویژگی باعث شده که این سبک در بازار پیشرفت چشم گیری داشته باشد.

روکش‌های این نوع کابینت در انواع گسترده ای مشاهده می شوند برای مثال می توان به روکش پلی گلاس، روکش اکریلیک و روکش هایگلاس اشاره کرد. باید بدانید که کابینت های مدرن های کلاس ایرانی یا ترک می باشند که با توجه کد رنگ و نوع کیفیت از قیمت های متفاوتی برخوردار می باشند. معمولا در این سبک این قابلیت وجود دارد که رنگ ها با همدیگر ترکیب شوند و اصطلاحا کابینت های مدرن دو رنگ را تشکیل دهند.

کابینت های گلاس در مقابل خط و خش و رطوبت آسیب پذیر می باشند. اما شاید از خودتان بپرسید که ورق های گلاس چیست؟ با توجه به نام گذاری این کلمه برخلاف تصوری که ممکن است از آن داشته باشیم گلاس به معنی شیشه نمی باشد.

در واقع هادی گلاس متریالی است که شبیه به جنس ام دی اف می باشد که پوشش لایه بیرونی آن متفاوت می باشد به عبارتی از جنس پلکسی گلاس که نوعی پلاستیک می باشد. اغلب در ام دی اف های معمولی پوشش این ورق می تواند که از جنس ملامینه باشد. باید اشاره کنیم که یک ورق های گلاس با این نوع لایه ی شفاف و زیبا پوشش داده می شود و طرف دیگر آن از لایه معمولی تری بهره می برد به همین علت فقط از یک سمت شفافیت و زیبایی خاص های گلاس قابل مشاهده می باشد.    

کابینت پلی گلاس

می توانیم بگوییم که یکی از بهترین و مقاوم ترین نوع کابینت ها، کابینت پلی گلاس می باشد. این نوع کابینت ها در مقایسه با های گلاس ها از مقاومت بیشتری برخوردار می باشند و حتی از نظر زیبایی هم برتر می باشند این کابینت ها سطحی صاف تر و مقاوم تر دارند. در واقع برای ساخت این کابینت ها از یک لایه پلی استر بر روی سطح MDF که دو طرف آن با ملامین پوشیده شده است استفاده می نمایند. با توجه به رنگ ملامین که زیر پوشش پلی استر قرار دارد رنگ نهایی تعیین می شود. کابینت های پلی گلاس از ویژگی های زیادی برخوردار می باشند که در ادامه برخی از آن ها را بیان می کنیم:

 

» این نوع کابینت ها به کابینت های ضد خش معروف می باشند و به راحتی بر روی آن ها جای خراش باقی نمی ماند.

» شکل ظاهری پلی گلاس ها بسیار شبیه به ششیشه می باشد اما وزن آن ها بسیار مقاوم تر و حتی سبک تر می باشد.

» وجود روکش پلی استر ها در سطح کابینت ها باعث شده که این کابینت ها از جمله بهترین کابینت ها به شمار بیایند.

» کابینت های پلی گلاس را می توان به دو صورت مات و براق به طور همزمان ایجاد کرد و این مسئله موجب می شود که زیبایی کابینت بیشتر شود.

» این نوع کابینت ها را می توان ترکیبی از دو رنگ یا به صورت تک رنگ طراحی و ساخت که سطح آن صاف و براق می باشد و نور لامپ و یا نور طبیعی را منعکس می نمایند. به همین دلیل است که استفاده از این کابینت ها در آشپزخانه های کوچک موجب روشن تر و حتی بزرگ تر به نظر رسیدن آشپز خانه می شود.   

لازم است که بگوییم این کابینت ها در رنگ ها و طرح های متفاوتی ساخته می شوند که می توان آن را با انواع دکوراسیون های آشپزخانه ست نمود. در حال حاضر با توجه به اهمیت دکوراسیون داخلی این نوع کابینت ها با تمام سلیقه ها سازگاری دارند. می توان گفت که کابینت های پلی گلاس از طول عمر بالایی بهره می برند علاوه بر مقاومت و وزن سبکی که دارند می توان گفت انعطاف پذیری بالایی هم دارند.

 سطح کابینت های پلی گلاس به نسبت کابینت های های گلاس براق تر و صیقلی تر می باشد. این نوع کابینت ها در برابر تغییرات دمایی بالا مقاومت زیادی دارند و خصوصیات و ویژگی هایشان ثابت باقی خواهد ماند. مزیت دیگری که برای این کابینت ها می توان نام برد این است که رطوبت زیادی به خود جذب نمی کنند و دجار پوسیدگی هم نخواهند شد. اما در مقابل تمام مزیت هایی که دارند از معایبی هم برخوردار می باشند که از جمله آن ها ساخت کابینت های پلی گلاس نیازمند به نیروی کار متخصص و ماهر دارد. قیمت این کابینت ها در مقابل کابینت های گلاس بالا تر می باشد.  

کابینت ملامینه

لازم است بدانید که زمانی می گوییم کابینت ملامینه منظورمان روکش ملامینه روی MDF است. در واقع سبک ترین روکش و ظریف ترین روکش بر روی MDF روکش ملامینه می باشد این روکش ها را در طرح ها و رنگ های متفاوت می توان مشاهده نمود. به عبارتی باید بگوییم که MDF ها از ارزان قیمت ترین ورق های موجود می باشد. اساسا کابینت های ملامینه از دو نوع مختلف برخوردارند که تفاوت آن ها در نوع چوبی است که روکش ملامینه بر روی آن ها کشیده شده است. به عبارتی : 

» کابینت با مغز MDF و روکش ملامینه می توان گفت که از حساسیت کمتری به نسبت رطوبت برخوردارند.   

» کابینت با مغز نئوپان و روکش ملامینه به نسبت کابینت با مغز MDF ارزان تر می باشد در واقع نسبت به رطوبت حساس تر می باشند و این نوع از کابینت های ملامینه ضد خش و ضد آب می باشد.

این نوع روکش ها از مقاومت بسیار بالایی بهره می برند و حتی به عنوان یک لایه تزئینی نیز محسوب می شوند. تمام سطح هایی که با ملامینه روکش می شود کاملا یکدست می باشند و حتی لبه ها با سطح ها هماهنگی دارند

معایب کابینت مدرن آشپزخانه

کابینت مدرن آشپزخانه علاوه بر تمام مزایایی که دارد از معایبی هم برخوردار می باشند که در ادامه برخی از آن ها را بیان خواهیم کرد:

  • این سبک کابینت های آشپزخانه به نسبت به رطوبت و حرارت بسیار حساس می باشند.
  • کابینت مدرن نسبت به اشیاء برنده و تیز آسیب پذیر می باشند.
  • در صورت آسیب پذیری درب ها امکان تعویض و تعمیر وجود ندارد.
  • این کابینت ها در برابر ضربه آسیب پذیر می باشند لذا جنس روکش این کابینت ها نازک است.

مزایای کابینت مدرن آشپزخانه

از جمله مزیت های کابینت مدرن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • این کابینت ها را در رنگ ها و طرح های متفاوتی طراحی و تولید می شوند.
  • تمیز کردن این کابینت ها به راحتی امکان پذیر می باشد.
  • نیازی به مراقبت های آن چنانی ندارند.
  • به علت روکش های PVC و HPL که روی سطح این کابینت ها وجود دارد در مقابل انواع شوینده ها مقاوم می باشند و حتی ساییده نمی شوند.
  • طراحی منظمی که دارند موجب می شود که فضای آشپزخانه منظم تر نشان داده شود.
  • در هر نوع سقفی اجرا میشوند و از قیمت مناسبی هم برخوردار میباشند.