کابینت ملامینه

کابینت آشپزخانه

می‌توانیم بگوییم که از مهم‌ترین ارکان دکوراسیون داخلی برای هر خانه و آشپزخانه‌ای می‌توان به طراحی کابینت‌ها اشاره کرد. شما عزیزان می‌توانید که در انتخاب این المان بسیار مهم نهایت سلیقه را به خرج دهید چرا که یک آشپزخانه زیبا می‌تواند که بیشترین نقش را در طراحی دکوراسیون خانه داشته باشد و زیبایی بی نظیری به خانه شما هدیه می‌دهد. در طراحی کابینت آشپزخانه باید این المان‌ها با سایر تجهیزات و لوازم و حتی دکوراسیون خانه هماهنگی لازم را داشته باشد. این هماهنگی و طراحی باید به گونه‌ای باشد که طراحی فضا بر اساس میزان کاربرد و مساحت داخلی محیط در نظر گرفته شود. در حالت کلی شاید انتخاب کردن یک کابینت متناسب برای آشپزخانه کار بسیار سختی باشد. مهم‌ترین مسئله‌ای که پیش می‌آید نه قیمت کابینت‌ها می‌باشد نه ظاهر آن‌ها لذا با توجه به تنوع آن‌ها و مد که هر روزه در حال تغییر است، این محصول از کیفیت عالی و ویژگی‌های متناسب برخوردار می‌باشند. در انتخاب کابینت‌ها ممکن است که عوامل زیادی تاثیرگذار باشند برای مثال سبک، اندازه‌ها، جنس آن‌ها و یا قیمت‌های مختلفی که وجود دارد. در حالت کلی انتخاب سبک ممکن است که به طرح شما بستگی داشته باشد زمانی که شما کابینتی را انتخاب می‌کنید نباید که با سایر فضاها متفاوت باشد لذا در طراحی دکوراسیون شما دچار تنقاض می‌شما می‌توانید ابتدا سبک‌های متفاوت را مشاهده کنید و پس از مشاهده بهترین گزینه را انتخاب نمایید. شود. 

در طراحی دکوراسیون آشپزخانه و انتخاب کابینت‌ها شما باید کابینتی را انتخاب نمایید که درب‌های آن‌ها منعکس کننده نور باشد و نور را جذب ننماید چرا که نور مناسب لازمه هر آشپزخانه می‌باشد. در طراحی دکوراسیون آشپزخانه‌های کوچک که فضای کمی را در اختیار دارند می‌توانید که از کابینتی استفاده نمایید که بر روی درب آن‌ها آینه دیده می‌شود این آینه‌ها به فضا عمق بیشتری را می‌دهند و آشپزخانه بزرگ‌تر به نظر می‌رسد. در نتیجه باید بگوییم که محل قرارگیری درب‌های آشپزخانه باید به صورتی باشد که همه آن‌ها در یک جهت باز نشود لذا در زیباسازی موثر می‌باشد.

اجرا و طراحی کابینت

برای خریدن کابینت باید دقت و حساسیت بالایی به خرج دهید چرا که کابینت از مهم‌ترین المان‌های هر آشپزخانه می‌باشند. انتخاب مناسب این المان مهم می‌تواند تاثیر چشم گیری در طراحی دکوراسیون خانه و آشپزخانه شما داشته باشد. قبل از خرید این محصول باید نکاتی را رعایت کنید تا بتوانید که بهترین انتخاب را داشته باشید و زیبایی را به دکوراسیون آشپزخانه خود هدیه دهید پس برای دریافت اطلاعات بیشتر تا پایان این مطلب ما را همراهی نمایید.

تعیین بودجه طراحی کابینت

با توجه به شناختی که نسبت به انواع کابینت‌ها پیدا می‌کنید می‌توانید که بودجه خود را تعیین کنید و متناسب با بودجه خود قادر خواهید بود که جنس مورد نظر را متناسب با نیازتان انتخاب نموده و سپس آن را خریداری می کنید.

استفاده از بیشترین فضا

شما باید این المان‌های مهم را به گونه‌ای انتخاب نمایید که استفاده از آن‌ها برای شما راحت باشد و بهترین حالت ممکن این است که این محصول به نسبت محیط آشپزخانه بتواند که بیشترین فضای ممکن را برای دسترسی شما به آن‌ها قرار دهد و هیچ گونه محدودیتی نداشته باشید.

انتخاب جنس کابینت

برای این محصولات می‌توانید که از انواع سطوح مانند سنگی یا چوبی استفاده نمایید. برای انتخاب سطح حتما دکوراسیون و طراحی کلی آشپزخانه را مد نظر خود قرار دهید که البته این مسئله بیشتر به سلیقه شما بستگی دارد.

توجه به فضای آشپزخانه

اگر که آشپزخانه شما از سقف کوتاهی برخوردار است چوب‌هایی که خطوط عمودی دارند و جنس دستگیره‌های بلندی که به صورت عمودی نصب شده‌اند را انتخاب نمایید. اما اگر آشپزخانه شما سقف بلندی دارد از چوب‌هایی با خط افقی استفاده کنید.

انتخاب رنگ مناسب

سعی کنید که از دو رنگ متضاد استفاده نمایید. استفاده از رنگ‌های یکدست می‌تواند که فضای آشپزخانه را بی روح جلوه دهد. زمانی که دو رنگ متضاد را انتخاب می‌کنید هم احساس بهتری به شما خواهد داد هم تعادل رنگ در محیط را حفظ می‌نماید.

در نهایت باید بگوییم که زمان خرید این محصول ارزیابی کنید که تا چه مدت زمانی می‌خواهید که از کابینت‌ها استفاده نمایید. اگر می‌خواهید مدت زمان طولانی آن‌ها را استفاده کنید کابینت‌هایی را انتخاب کنید که از کیفیت بالایی برخوردار باشند و مسلما هزینه‌های بالاتری را شامل می‌شوند. اما اگر می‌خواهید که خانه خود را برای فروش آماده نکنید می‌توانید کابینت‌های کاربردی و مقرون به صرفه را خریداری نمایید.

انواع کابینت آشپزخانه

معمولا کابینت‌ها را بر اساس جنس دسته بندی و نام گذاری می‌کنند به همین دلیل است که کابینت‌های ساخته شده با متریال‌های متفاوت مسلما از قیمت‌های متفاوتی برخوردار می‌باشند. در حالت کلی کابینت‌ها از دو قسمت تشکیل می‌شوند که این دو قسمت بدنه کابینت و درب آن‌ها می‌باشد. اغلب بدنه این کابینت‌ها از ورق‌های MDF سفید ساخته می‌شوند که این قسمت در نمای بیرونی دیده نمی‌شود. اما درب کابینت‌ها نمای بیرونی است و دیده می‌شود. کابینت‌ها در انواع مختلفی از متریال‌ها تولید می‌شوند که هر کدام از آن‌ها مشخصه‌ها و ویژگی‌های مربوط به خودشان را دارند در ادامه می‌خواهیم که انواع آن‌ها را مورد بیشتر مورد بررسی قرار دهیم پس تا پایان ما را همراهی کنید.

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن

می‌توان گفت که کابینت مدرن یک سبک خاص از دکوراسیون آشپزخانه به شمار می‌آیند یعنی از یک الگوی منظم و متقارن تبعیت می‌کنند. باید بدانید که در حال حاضر برای طراحی کابینت‌های آشپزخانه در هر خانه‌ای می‌توانید که نوع مدرن را مشاهده کنید چرا که طرفداران بسیار زیادی دارد. در سبک مدرن سادگی اساس طراحی کابینت مدرن می‌باشد. کابینت‌های مدرن می‌توانند که در هر سبک و رنگی باشند اما طراحی و ساخت آن‌ها به صورت مدرن می‌باشد. در این سبک شما هیچ گونه طرح و مدل ارافی نخواهید دید به عبارتی می‌توانیم بگوییم که سبکی کاملا مقابل سبک کلاسیک می‌باشد. کابینت‌های مدرن در متریال‌های مختلفی تولید می‌شوند می‌توان گفت که استفاده کردن از شیشه در کابینت مدرن یکی از پرطرفدارترین متریال‌هایی است که به کار برده می‌شود مثلا به جای استفاده از درب‌های قدیمی از درب‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود هم آشپزخانه را بروزتر نشان می‌دهد هم شما هزینه کمتری را متحمل می‌شوید. معمولا روکش این نوع کابینت‌ها از ورقه‌های پلاستیکی و یا چوب می‌باشد بعصی افراد هم ترکیبی از شیشه و آهن و چوب و ورقه‌های پلاستیکی را به کار می‌برند. در ادامه برخی از انواع کابینت مدرن با متریال‌های متفاوت را برای شما عزیزان نام خواهیم برد:

 

کابینت هایگلاس

این محصولات مغزی MDF با ورق های هایگلاس ساخته شده‌اند، روکش‌های این نوع کابینت‌ها می‌توانند که از روکش هایگلاس، روکش اکریلیک، روکش پلی گلاس باشند. معمولا این مدل از کابینت‌ها ترک یا ایرانی می‌باشند و با توجه به نوع کیفیت و کد رنگ ممکن است که قیمت‌های متفاوتی داشته باشند. در این سبک رنگ‌ها می‌توانند که با هم ترکیب شوند و به اصطلاح کابینت‌ها دو رنگ باشند. ویژگی که می‌توان برای این کابینت‌ها نام برد این است که در برابر رطوبت و خط و خش می‌توانند که آسیب پذیر باشند. های گلاس متریالی است که شبیه به جنس ام دی اف می‌باشد که پوشش لایه بیرونی آن متفاوت می‌باشد به عبارتی از جنس پلکسی گلاس که نوعی پلاستیک می‌باشد. اغلب در ام دی اف‌های معمولی پوشش این ورق می‌تواند که از جنس ملامینه باشد. 

کابینت ملامینه

کابینت‌های ملامینه در اصل کابینت‌های MDF با روکش‌های ملامینه می‌باشد. می‌توانیم بگوییم که یکی از ظریف‌ترین و سبک‌ترین روکش‌ها بر روی ام دی اف روکش‌های ملامینه می‌باشند. روکش‌های ملامینه در رنگ‌ها و طرح‌های متفاوتی دیده می‌شوند. این نوع کابینت‌ها در دو نوع متفاوت دیده می‌شوند که تفاوت آن‌ها در نوع چوبشان است. کابینت‌ها با مغز MDF و روکش ملامینه، کابینت‌ها با مغز نئوپان و روکش ملامینه که هر کدام مشخصه‌های و ویژگی‌های خاص خودشان را دارند.    

کابینت پلی گلاس

از مقاومت‌ترین نوع کابینت‌ها می‌توان به کابینت‌های پلی گلاس اشاره کرد. در مقایسه با نوع هایگلاس‌ها این نوع کابینت‌ها از مقاومت بیشتری برخوردار هستند و از بهترین نوع کابینت‌ها می‌باشند. ویژگی که پلی گلاس را از سایر کابینت‌ها متمایز می‌کنند این است که سطحی صاف‌تر و مقاوم‌تر دارند و از نظر زیبایی هم برتری بالاتری دارند. برای ساخت این کابینت‌ها از از یک لایه پلی استر بر روی سطح MDF که دو طرف آن با ملامین پوشیده شده است استفاده می‌نمایند. با توجه به رنگ ملامین که زیر پوشش پلی استر قرار دارد رنگ نهایی تعیین می‌شود.

طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک

این نوع کابینت‌ها همیشه پرطرفدار می‌باشند به عبارتی از حکاکی‌های سنتی و طرح‌های سنتی و باستانی بهره می‌برد برخلاف سبک مدرن که سادگی اصلی‌ترین ویژگی آن‌هاست این سبک به هیچ عنوان ساده نمی‌باشند می‌توانید بر روی بدنه آن‌ها المان‌های تزئینی حکاکی و غیره مشاهده نمایید به عبارتی زمانی که آن‌ها را مشاهده می‌کنید می‌توانید به اشرافی و فاخر بودن آن‌ها پی ببرید. از جمله ویژگی‌های ظاهری آن‌ها می‌توان به رنگ‌های مات و سنگین، طرح‌های شلوغ و پرکار، منبت و معرق، طراحی سر ستون و دستگیره‌های فاخر، کابینت‌های ویترینی و زیبا اشاره کرد. در این سبک قرینه سازی در تمام بخش‌های کابینت لازم و ضروری می‌باشد و برای خانه‌هایی با دکوراسیون کلاسیک گزینه‌ای بسیار مناسب محسوب می‌شوند. این سبک کابینت‌ها از ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند. برای مثال جزئیات در این سبک پررنگ‌تر دیده می‌شود و مناسب برای متراژهای بزرگ است، در این سبک از رنگ‌های سنگین و با وقار استفاده می‌شود به عبارتی رنگ‌های پرانرژی در این سبک کاربردی نخواهند داشت. کابینت‌های کلاسیک انواع مختلفی دارند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌نماییم:

کابینت ممبران

این نوع کابینت‌ها می‌توانند که یک آشپزخانه کلاسیک را با قیمتی مناسب برای شما به ارمغان بیاورند. لازم است بدانید که ممبران متشکل شده از MDF خام می‌باشد که بر روی آن حکاکی انجام می‌شود، همین امر موجب می‌شود که قیمت این نوع کابینت‌ها به نسبت کابینت‌های تمام چوب بسیار ارزان‌تر باشد. معمولا این نوع کابینت‌ها را با PVC به صورت یکپارچه می‌پوشانند لذا این محصول عایق رطوبت می‌باشد از جمله مزیت‌هایی که ممبران دارد عبارت اند از: نصب آسان، سبک بودن، مراحل ساخت کوتاه، در برابر رطوبت و گرما مقاوم و از قیمت مناسبی هم برخوردار می‌باشند.

کابینت تمام چوب

گفتنی است که از محبوب‌ترین و گران‌ترین نوع کابینت‌ها در جهان می‌توان به کابینت‌های کلاسیک تمام چوب اشاره کرد این نوع کابینت‌ها می‌توانند شما را به یاد خانه‌های اشرافی رومی و اروپایی و قدیمی بیاندازند. گفتنی است که این محصول ساخته شده از چوب طبیعی می‌باشند و بر روی درب آن‌ها طرح‌ها و نقش‌های زیبایی طراحی شده است. از ویژگی‌های با ارزش و خاص این کابینت‌ها می‌توانیم به وجود تاج‌ها و منبت کاری و سرستون‌های کنده کاری شده اشاره کنیم که توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌نماید و ارزش این کابینت‌ها را بیشتر می‌کند. این محصول از به روزترین و جدیدترین مدل دکوراسیون‌های آشپزخانه به شمار می‌روند. معمولا از متریال‌هایی همچون چوب بلوط، چوب گردو، چوب افرا در ساخت این کابینت‌ها استفاده می‌نمایند. این نوع کابینت‌ها به دلیل وجود بافت ارتجاعی که در جنس چوب خود دارند از فرسایش کمتری برخوردارند.

کابینت روکش چوب

گاهی اوقات افراد کابینت‌های چوبی را می‌پسندند اما اگر بخواهند نوع تمام چوب را خریداری نمایند شاید به علت گران قیمتی نتوانند که آن‌ها را خریداری نمایند پس به سمت کابینت‌هایی با روکش چوب می‌روند. در واقع این نوع کابینت‌ها با مغزی MDF هستند که از طرح چوب برخوردار می‌باشند و بر روی آن روکشی از جنس چوب چسبانده می‌شود و سپس آن را پرس می‌کنند. برا این که مدل‌های روکش چوبی به مدل‌های تمام چوب شباهت بیشتری داشته باشند از طرح‌های ساده و پیچیده و قاب‌ها بر روی درب این کابینت‌ها استفاده می‌نمایند. این نوع کابینت‌ها از از مقاومت و استحکام بسیار زیادی برخوردار می‌باشند و به دلیل استفاده از رنگ‌های پلی اورتان و پلی استر در برابر رطوبت از مقاومت خوبی بهره می‌برند تا زمانی که خراشی بر روکش آن‌ها ایجاد نشود رطوبت نمی‌تواند که به داخل آن نفوذ کند و دچار خرابی نخواهند شد.

طراحی کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

نسل جدیدی از کابینت‌های آشپزخانه نئوکلاسیک می‌باشند. باید اشاره کنیم که نسبت به سبک کلاسیک از طراحی‌های ساده‌تری بهره می‌برند و برخی از ویژگی‌های سبک مدرن را دارند اما اساس این سبک بر طبق سبک کلاسیک می‌باشد. به عبارتی می‌توان گفت تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک می‌باشد. این نوع کابینت‌ها را افرادی پسند می‌نمایند که هم به سبک مدرن هم کلاسیک علاقه دارند و در عین حال هزینه اولویت اصلی آن‌ها است. برخی از ویژگی‌های سبک نئو کلاسیک عبارت اند از:

  • در برابر رطوبت و حرارت مقاوم هستند
  • طراحی بین سبکی و مینیمال
  • به نسبت سبک کلاسیک از قیمت مناسب برخوردار می‌باشد.
  • قابلیت سفارش سازی رنگ دارند.

 

کابینت‌های نئوکلاسیک با روکش PVC

در ساخت این کابینت‌ها از چوب طبیعی به وفور استفاده می‌شود لذا به سادگی طراحی می‌شوند. می‌توان برای ساخت این کابینت‌ها از چوب ممبران هم استفاده نمود به عبارتی از پرکاربردترین گزینه‌ها برای ساخت این محصول می‌باشند. لازم است بدانید که چوب طبیعی قیمتی گران‌تر از ممبران دارد ساده‌تر بگوییم ممبران متشکل شده از MDF خام می‌باشد. برای ایجاد طرح‌هایی بر روی MDF خام آن‌ها داخل دستگاه‌های CNC قرار می‌دهند و طرح مورد نظر را توسط دستگاه طراحی می‌نمایند و در نهایت به وسیله لایه PVC آن‌ها را روکش می‌کنند.  

مراحل طراحی کابینت

طراحی و ساخت کابینت‌ها مانند هر کار دیگری به تخصص و اطلاعات کافی نیاز دارد و از مراحل متعددی برخوردار می‌باشد. زمانی که این مراحل را با دقت کافی انجام دهید می‌توانید که کابینتی زیبا و بسیار شیک و متناسب با آشپزخانه طراحی نمایید. از قدیم تا به حال در جهت نظم بخشیدن و استفاده بهینه از فضا برای آشپزخانه‌ها از طبقات فلزی و یا چوبی استفاده می‌نمودند اما با پیشرفت تکنولوژی این طبقات مدرن‌تر شدن این طبقات جای خود را به کابینت‌ها دادند که برای ساخت آن‌ها از چوب و یا ام دی اف استفاده می‌کنند که هر کدام از آن‌ها مزیت‌ها و معایب مخصوص به خود را دارند. برای ساخت کابینت‌ها مراحل مختلفی اجرا می‌شود که در ادامه آن‌ها را بیان می‌کنیم:   

طرح ریزی اولیه طراحی کابینت

هدف از طرح اولیه ایجاد یک منظره از طرح نهایی می‌باشد به صورتی که بتوان به وسیله آن‌ها توضیحاتی را برای مشتری بیان کرد و سلیقه خود و مشتری را در طرح نهایی پیاده سازی نمایند. در ایجاد طرح اولیه برای ترسیم کردن مراحلی را باید انجام دادکه در ادامه بیان می‌نماییم:

1 . ترسیم کردن پلان و نمای دیوارهای آشپزخانه به محل مورد نظر با مقیاس‌های تقریبی و یا به صورت دستی. جانمايي اوليه تجهيزات آشپزخانه که دقت و تمركز به صورت فرضي لحاظ شود.

2 . مرحله دوم برداشت و تعیین اندازه‌ها از محل آشپزخانه و انتقال آن بر روي پالن و دیوارها

3 . بعد از اینکه پالن آشپزخانه کشیده شد و جایگاه وسایل و تجهيزات آشپزخانه در آن مشخص گردید.

4 . مرحلۀ بعدی کار چیدمان کابینت‌ها وسایل آشپزخانه در پالن آشپزخانه است. برای این منظور داشتن اندازه‌های استاندارد کابینت‌ها و وسایل آشپزخانه الزامی است. که پس از طرح ریزی اولیه نوبت به اندازه برداری می‌رسد. که در ادامه بیشتر آن را بررسی خواهیم کرد. 

اندازه برداری کابینت

باید بدانید که اندازه‌ها شامل طول ديوارها، ارتفاع ازكف تا سقف، تورفتگي‌ها، بيرون زدگي‌ها و ستون‌ها، کلید و پریزهای برق، پنجره‌ها، ارتفاع زير پنجره OKB در ورودي و تعیین محل قرارگیری تأسیسات اعم از لوله‌های آب و فاضلاب، لوله گاز می‌باشد.  درصورتيكه ديوارها زاويه دار باشند از ديوارهايي كه به صورت گونيا هستند استفاده كرده و اندازه آن ديوار و زاويه آن را با کمک گونیای متحرک به دست آوريد و با استفاده از فيبر يا مقوا شابلون قسمت مورد نظر را تهيه كنيد. همان گونه که قبل‌تر اشاره کردیم بعد از این که پالن آشپزخانه کشیده شد و جایگاه وسایل و تجهيزات آشپزخانه در آن مشخص گردید مرحلۀ بعدی کار چیدمان کابینت‌ها وسایل آشپزخانه در پالن آشپزخانه است. برای این منظور داشتن اندازه‌های استاندارد کابینت‌ها و وسایل آشپزخانه الزامی می‌باشد. اولین مرحله در چیدمان کابینت‌ها و وسایل آشپزخانه مشخص کردن محل قرارگیری هر یک از وسایل اساسی آشپزخانه گاز، یخچال و سینک با رعایت قاعده مثلث کار می‌باشد. ابتدا باید نوع و محل اجاق گاز مشخص گردد. برای اجاق گازهای معمولی ۹۰ سانتی متر را فضای خالی قرار می‌دهند، در حالی که برای اجاق گازهای صفحه‌ای فضای زیر آن نیز کابینت نصب می‌گردد. توجه داشته باشید که در آموزش ساخت کابینت بسیار مهم است که انشعاب لوله گاز، دودکش هود و برق در نظر گرفته شود. معمولا برای نصب هود به طور متغییر بین ۶۰ تا ۹۰ سانتی متر فضا نیاز است، که این مسئله بر اساس نوع هود وسلیقه دانشجو که می خواهد بالای هود کابینت داشته باشید یا خیر بستگی دارد. برای نصب لباسشویی و ظرفشویی نیز باید ۶۰ سانتی متر برای هر کدام خالی در نظر گرفته شود. پس از تعیین محل یخچال و سینک نیز باید به ترتیب برای هر کدام فضایی به ابعاد ۹۵*۱۸۰ سانتی نتر و۶۰-۱۲۰ سانتی متر اختصاص داد

طراحی کابینت

پس از طی کردن دو مرحله قبلی باید که به صورت مهندسی طراحی کابینت‌ها را بر روی کاغذ اجرا کنیم برای این منظور باید که از نرم افزار‌های طراحی همچون CATIA و یا 3Dmax استفاده نمایید. در این مرحله باید به نوع  سیستم آشپزخانه را مشخص نمایید. در این مرحله باید مثلث دستیابی آشپزخانه که متشکل شده از اجاق گاز، سینک و یخچال می باشد رعایت گردد. این طراحی باید به گونه ای باشد که در کوتاه ترین زمان بتوان به آن ها دسترسی داشت. در نتیجه باید طرح کابینتها را برای آشپزخانه بسیار زیبا در نظر گرفت و با سایر المان های دکوراسیون هماهنگ باشند.

انتخاب متریال

برای ساخت کابینت ها متریال های متفاوتی دیده می شود که که هر کدام از آن ها مشخصه ها و ویژگی های خود را دارند که در ادامه آن ها را بیان می نماییم. برای مثال متریال هایی همچون ام دی اف، هایگلاس، چوبی، فلزی، ملامینه و … را می توان نام برد:

» از ارزان ترین متریال هایی که برای کابینت ها می توان نام برد استفاده از ورق های ملامینه می باشد  به عبارتی باید گفت که ملامینه ورقی است که با مغز نئوپان است که با روکش نازکی به نام ملامین پوسیده شده است. این لایه ضد آب و ضد خش هم می باشد.

» پر استفاده ترین متریال که برای ساخت کابینت ها انتخاب می شود ام دی اف می باشد. در واقع ترکیبی از چوب های نرم است که چسب به هم می چسبند. در رنگ های براق و مات تولید می شود. ام دی اف ها کاملا صاف و بدون طرح و یا خط می باشد.

» هایگلاس متریالی است که به آشپزخانه ی شما ظاهری بسیار شیک و لوکس را هدیه می دهد به علت خاصیت منعکس کنندگی و براق بودن می توان به عنوان نوعی منبع نور آن ها را محسوب کرد.

» کابینتهای ممبران برای سبک های مجلل و کلاسیک استفاده می شوند. این روکش ها بسیار گران و مقاوم تر می باشند.

» چوب ماده ای غیر سمی و تجدید پذیر می باشد که برای طراحی و ساخت کابینت ها استفاده می شود.

ساخت کابینت

برای ساخت کابینت با هر ابعاد و متریالی که باشند باید دو مرحله اصلی را اجرا نمایید. این دو مرحله ساخت کو نصب کابینت ها می باشد. برای طراحی و ساخت کابینتها باید مراحلی مانند مراحل زیر را طی نمایید:

  • اندازه برداری آشپزخانه
  • ارائه طرح پیشنهادی
  • طراحی کابینت
  • تعیین نوع مصالح مورد استفاده و رنگ آن ها
  • تعیین کردن ضخامت اندازه برش ها
  • قطعات را به اندازه تعیین شده برش داده
  • لبه چسبانی، سوراخ کردن، مونتاژ و نصب